Qui som?

Compromís per Almiserà és un partit de gent que vol treballar per Almiserà i des d’Almiserà, que vol fomentar la participació ciutadana i pegar-li la volta a la concepció tradicional de la política.

Si vols formar-ne part, suma’t!

Política fresca, participativa i desenfadada.

almisera-cartell

Almiserà és un poble menut, on la participació hauria de ser una cosa senzilla i fonamental.

Volem un Ajuntament més transparent, en què els veïns i veïnes sàpiguen que passa dins. Un Ajuntament que estiga al servici del veïnat i atenga les seues necessitats, posant al seu abast totes les ferramentes que facen falta per tal que tots tinguen els mateixos drets i oportunitats. Volem un tracte igualitari i no electoralista.

Almiserà és un poble amb encant, i volem que continue sent-ho; que el seu desenvolupament el decidisquen els almiseratins i almiseratines d’una forma ordenada i amb responsabilitat. A més, els camins rurals, el terme, el patrimoni i el medi ambient són una part importantíssima de la riquesa del poble. Són el nostre potencial, a més de la seua gent; i per això cal cuidar-ho bé.

Cal invertir bé els recursos que tenim perquè amb el que tenim puguem disposar de més oportunitats.

Almiserà és la gent que ha nascut o simplement viu al poble, tant jóvens com majors. Del Coll Blanc al racó del Pi i des del Borró al Pouet.

Javier l’Ismaelet, Montse, Javi El Vasco, Pau el de Fede el Moliner, Héctor el net d’Aurelia, Martin el Búlgaro Patri la de Frasquet i Adrian el Xau ho hem entés així. I estem oberts a la vostra participació. Vols participar-hi?

Per això, volem fer-ho senzill: entre totes i tots.