El plenari d’Almiserà se solidaritza amb Maite Peiró

La moció fou presentada a l’ordre del dia per via d’urgència pel regidor valencianista Xavier Martínez.

Almiserà és el primer municipi de la Safor i del País Valencià que aprova per acord plenari el suport a la regidora nacionalista Maite Peiró. El passat dimarts 30 de setembre, Xavier Martínez, l’únic regidor valencianista a Almiserà i membre del Bloc Jove de la Safor-Valldigna, va presentar per via d’urgència una moció amb què es “volia manifestar la solidaritat amb Maite Peiró, una ciutadana pacífica que es manifestava lliurement i que va patir esta agressió injustificada”.

En l’acord pres per la corporació “s’exigeix a la policia nacional i a la delegació del Govern que identifique els autors de l’agressió a Maite Peiró i als altres manifestants i inicie el procediment que corresponga per tal que els implicats siguen jutjats i se’ls impose la sanció que pertoque”. Tots els partits polítics d’Almiserà condemnaren “qualsevol tipus de violència, com aquesta exercida per la ultradreta cap a ciutadans que es manifestaven lliurement i amb tots els permisos”.

L’acord adoptat es farà arribar a la delegació del Govern i a la regidora Maite Peiró, regidora del Bloc de l’Alqueria de la Comtessa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *