Xavier Martínez Mascarell, com a regidor portaveu del grup municipal del BLOC a l’Ajuntament d’Almiserà, presente la següent moció, sobre la següent

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

L’urbanisme és un dels aspectes més importants en el desenvolupament d’un municipi. Per això, no pot ser un aspecte de confrontació ni d’obscurantime; no pot pertànyer a cap part sinó a totes. És en eixe sentit que des del BLOC d’Almiserà, volem impulsar un urbanisme de consens i transparent a tota la ciutadania.

Per tot això que s’ha exposat, demanem al Ple de l’Ajuntament d’Almiserà que aprove la següent:

MOCIÓ

1.- Dintre dels processos d’acceptació per iniciar la tramitació d’una determinada proposta proposem aplicar un compromís públic, sense necessitat d’establir cap norma, segons el qual caldrà aconseguir 3/4 dels vots del plenari, que es tradueix en 6 dels 7 integrants del consistori, per tal de consensuar les propostes més importants per al poble en matèria urbanística.

2.- Que s’establisquen canals d’informació transparents, que facen arribar a la totalitat de la població la publicació dels processos de planejament i desenvolupament urbanístics al municipi. Canals com la utilització de la pàgina web municipal, a banda de les altres vies establertes per llei: DOGCV, premsa comarcal i publicació de la Unió Europea, quan calga.