La campanya també arriba als pobles més menuts de la Safor, tot i ser d’una manera més propera i més humana. El tracte amb la gent i les persones del municipi tenen molt a dir en l’aposta pel futur del poble.

El BLOC d’Almiserà va celebrar ahir dimecres 23 de maig a les 20:00 h. l’acte central de campanya. L’acte va constar d’una cercavila amb tabal i dolçaina pel municipi i una xarrada al centre social. Durant la cercavila la gent del poble s’anà sumant i arribà al centre social, on els esperava la resta de públic, que omplí el local de gom a gom.

Durant la cercavila i per obrir l’acte, va estar present Marcel•lí Giner, tinent alcalde de l’Ajuntament de Gandia i regidor de cultura d’aquesta corporació. Giner va recolzar Xavier Martínez, el candidat a alcalde d’Almiserà pel BLOC, i va explicar que el seu programa és el més complet i l’únic que contempla una participació real i continuada de la població a través de fòrums. “Seran els joves emprenedors com Xavi”, va afirmar, “aquells formats i amb ganes de fer faena, els qui poden traure a Almiserà avant; els qui poden demostrar que el canvi és en positiu, perquè es poden realitzar moltes accions de govern conservant el poble i fomentant la convivència dels seus veïns”.
Joseta Pérez va afirmar que el poble és com una gran família, on cal que tots participen i s’estimen i va recalcar de nou la figura del candidat com una persona honesta, amb ganes de treballar, preparat i amb empenta. Ell, va dir Pérez, “serà el nostre proper alcalde”.

Montse Fuster, núm. dos de la candidatura, va incidir en la necessitat d’acarar alguns problemes d’abastiment d’aigua i llum al municipi, perquè “tots som i hem de ser iguals”.

Al llarg de l’acte es van visionar tres vídeos: un que feia referència a la importància de la memòria per conservar el País Valencià; el vídeo-animació “ADÉU PP” i un que explicava de manera clara les propostes per a la legislatura 2007-2011.

Va tancar l’acte el candidat, Xavier Martínez, que va demanar als veïns i veïnes presents la seua participació. Almiserà “serà el que vulgueu vosaltres”, ja que en la present legislatura s’havia intentat aprovar una zona industrial i un accés nou al municipi sense la participació veïnal. “Els veïns han de saber en què es gasta cada euro: ens comprometem a tindre un Ajuntament transparent i a crear una comissió sempre que se sol•licite per a resseguir els ingressos i despeses del consistori”. Els joves també van ocupar una part important del seu temps: cal atendre les seues necessitats i fer-los partícips d’allò que es fa per a ells, per a nosaltres”.

Xavier Martínez és l’alcaldable del BLOC més jove de la Safor, és la sàlvia nova del partit a Almiserà.